Оглавление:

Reagerende Audiolamp: 9 шагов
Reagerende Audiolamp: 9 шагов

Видео: Reagerende Audiolamp: 9 шагов

Видео: Reagerende Audiolamp: 9 шагов
Видео: Java On Conference 2022, JDK 19, Spring Framework 6 и Spring Boot 3 [Новости MJC #11] 2024, Октября
Anonim
Reagerende Audiolamp
Reagerende Audiolamp
Reagerende Audiolamp
Reagerende Audiolamp

Ik heb dit project gemaakt voor mijn keuzevak "SMART objects".

Ik heb de audio reagerende bureaulamp gekozen omdat ik veel muziek luister thuis. Dus als ik ergens dan muziek aan zet moet het branden.

Het reageerd niet alleen op muziek maar kan ook op praten reageren. Maar het moet ook pas reageren als ik dat wil. Это слово используется для RFID-меток. Dit functioneert als aan knop om onnodig gebruik te voorkomen. Здесь вы можете остановиться на 10 минут, чтобы узнать, как проходит RFID-код.

Шаг 1: MoSCoW Lijst

MoSCoW Lijst
MoSCoW Lijst

Шаг 2: Arduino Nano

Ардуино Нано
Ардуино Нано

В проекте есть микроконтроллер, созданный на Arduino. Де Нано V3.0

Ik heb voor een nano versie gekozen om er voor te zorgen dat ik ze makkelijk kan opbergen in de behuizing en dat ik ze makkelijk постоянный кан солдерен.

Шаг 3: De Geluidsensor

De Geluidsensor
De Geluidsensor

De geluidsensor - это базовый микрофонный усилитель. Усилитель EEN LM358. De Sensor heeft een digitale sensor en een аналоговый датчик. Met een potmeter kan je de gevoeligheid verkleinen of vergroten.

de sensor: Датчик. лист данных lm358

Шаг 4: Де считыватель RFID

Считыватель RFID
Считыватель RFID

Считыватель RFID работает с картой MasterCard и тегом RFID, который используется в качестве источника сигнала, а также используется в качестве источника сигнала. Кроме того, RFID-теги содержат слова, которые вы хотите узнать из этого списка. Кроме того, RFID-метка может быть использована как входной сигнал на Arduino nano. Die zorgt er dan voor dat de led aangezet worden en dat het licht op het geluid gaat reageren met behulp van de geluidsensor.

Считыватель RFID: техническое описание

Этап 5: электрическая цепь для 5V Voeding

Elektrisch Circuit Voor De 5V Voeding
Elektrisch Circuit Voor De 5V Voeding

Ik gebruik voeding regeling een lm317. ik gebruik deze doordat ik met mijn opleiding elektrotechniek al meer gewerkt heb met deze voedingsregelaar.

по формуле ван де lm317 Vout = 1,25 * (1 + R2 / R1). hierbij is bij mijn schakeling de R2 330Ohm en de R2 is de 100 en 10 samen, dus 110Ohm.

als je het moeilijk berekenen vindt kan je ook deze site gebruiken: калькулятор lm317

De lm317 kan tot een, охватывающий 37 вольт, hebben als ingang. hierdoor kan je de 12v адаптер vervangen door een 24v. pas hierbij добро пожаловать, что hij veel теплее слово hierdoor.

лист данных lm317

Шаг 6: электрическая цепь для светодиода

Elektrisch Circuit Voor Led
Elektrisch Circuit Voor Led

Это нужно сделать для Arduino nano для лампы. Ардуино получает информацию о аналоговом вводе от микрофона, объединяющего весь цифровой вывод для светодиода. de led krijgt stroom van de 2de arduino (zie volgende stap)

Расшифровка кода для Arduino как раз и навсегда. Расшифровка кодирования данных, полученных с помощью аналоговых входных данных, содержащихся в составном слове, не содержащихся в цифровом выводе данных.

При расшифровке кода zit ook een voorzorg voor het hugelopen van de microfoon. как де Microfoon те ваак еен verkeerde waarde geeft wordt hij automatisch gereset.

De leds heb ik gemaakt door een led strip (Ledstrip) op een pvc buis te plakken. de pvc buis heeft een диаметр фургона 4см.

De ledstrip heeft 3 aansluitingen. Он обеспечивает питание 5 В для заземления и цифрового входа от Arduino Nano.

Шаг 7: Электронная схема для RFID

Электронная схема для RFID
Электронная схема для RFID

Voor de aan / uit knop heb ik gekozen voor een RFID tag. Deze schakeling zorgt ervoor dat je met een pasje hem aan kan zetten. Je kan встретил de masterpass iemand toevoegen of verwijderen aan de lamp.

Het is wel belangrijk dat je de ledlampjes (niet die aan de ledstrook) на земле, verbindt doormiddel van een 220Ohm weerstand. Зи эйндшакелинг.

Программирование heb ik toegevoegd.

Это программирование - это просто файл в этой программе. het is te openen bij: Файл> Примеры> MFRC522> Контроль доступа

er is al veel te vinden in de file zelf maar er hoeven maar een paar dingen veranderd te worden

#define COMMON_ANODE moet je weg halen door er twee (/) voor te zetten. daarna zet de 3 keer #define (kleur) Led met de bijbehorende pin.

je moet ook een #define relay 5 neerzetten voor de Relay pin.

voor de tijd van het aan zijn van het apperaat moet je int lockDelay neerzetten met een bepaalde tijd in secondden.

je moet bij de grant (300) veranderen дверь предоставлена (lockDelay).

Шаг 8: Totale Schakeling

Шаг 9: Онтверпен

Онтверпен
Онтверпен
Онтверпен
Онтверпен

Ik heb de behuizing gemaakt met behulp van de Lasersnijder. Ik heb de buitenkant gemaakt van hout van 3.6mm dik. ik heb om het licht mooi door te laten met plexiglas raampjes erin gemaakt. это мелквит оргстекло. dit is de plexiglass die ik heb gekocht: Оргстекло.

Он встретился с иллюстратором Adobe. om er voor te zorgen dat de lasersnijder goed snijdt moet de lijn 0.01mm dik zijn en RGB red. Ik heb het ontwerp voor de behuizing en het plexiglass toegevoegd.

Рекомендуемые: