Оглавление:

Левенд Шильдери: 4 шага
Левенд Шильдери: 4 шага

Видео: Левенд Шильдери: 4 шага

Видео: Левенд Шильдери: 4 шага
Видео: 4 урок "Знание или послушание" - Торбен Сондергаард. 2024, Июль
Anonim
Левенд Шильдери
Левенд Шильдери

Это первый проект в Instructables. Dit project is een levend schilderij die bepaalde acties uitvoert wanneer je op een knop drukt. Het leuke aan dit project is dat je het op veel veschillende manieren kan doen, as je wilt kun je mij stappen aanpassen of weglaten of total nieuwe stappen toevoegen. Zo heeft iedereen zijn eigen schilderij встретил собственный характер ieder zijn. Hieronder vind je de eisen van dit project en de MOSCOW lijst met all all onderdelen van dit project.

Эйзен:

- Het moet op een verbinding bevatten - Er moet een elektrische schakeling inzitten

- Minimaal 3 verschillende станки / инструменты gebruiken

- Минимум 3 варианта материала

- Minimaal 1 bewegend onderdeel.

Шаг 1: Шаг: 1. Het Maken Van Het Schilderij

Шаг: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Шаг: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Шаг: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Шаг: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Шаг: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Шаг: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Шаг: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Шаг: 1. Het Maken Van Het Schilderij

Бенодигдхеден:

матричный:

  • Папье (A3)
  • Оргалит 300 х 600 мм
  • Lijm
  • dubbelzijdig лента

машины:

  • een lazersnijder.
  • принтер
  • lijmpistool (опция)

программное обеспечение:

  • lazersnijmachine программное обеспечение
  • иллюстратор (опция)
  • www.makercase.com (опция)

Voor een schilderij heb je twee dingen nodig, de tekening en de lijst. De benodigdheden staan hierboven beschreven. Als je alle benodigdheden hebt kan je beginnen встретил het maken van je eigen levende schilderij.

Мы начали знакомиться с het printen van het plaatje dat je op je levende schilderij wilt hebben. Het leuke aan dit project - это 100 процентов hetzelfde hoeft te doen als ik. Je kan er je eigen draai aan geven door optionele dingen zoals het plaatje op het schilderij te veranderen. Maar als je dit doet, herinner je er dan wel aan dat de programmeer stappen wellicht niet zijn voor je project. Ik ga deze инструктируемый verder met een afbeelding, dit is de clown die je hierboven kan vinden. Все изображения выполнены в формате A3. Кроме того, вы можете найти все, что вам нужно.

Nu komt het wat moeilijkere gedeelte namelijk het lasersnijden van de lijst. Bovenin vind je de uitwerkingen van mijn lijst. Deze kun je gebruiken als je de zelfde maat lijst wilt hebben als ik. Wat ook een mogelijkheid является ом де bovenstaande makercase link te klikken om daar je eigen formaat doos te maken. Hoe dan ook moet je het laden в Adobe Illustrator (из его программы, которая нужна). Als je afbeelding eenmaal geladen - это moet je de oppervlakte ervan precies zo zetten als je totale lijst inneem, dit doe je zodat de lasersnijder позже makkelijk de oppervlakte kan bepalen. Даарна кун je naar je lazersnijmachine программное обеспечение gaan ан кун je je afbeelding importeren en snijden. Maar zorg er eerst voor dat de lazer op de juiste afstand staat van je lijst materiaal zodat je de optimale sneden kan maken.

Plak nu de lange houten strips aan het boord zoals hierboven te zien is zodat je een uitstekende lijst krijgt. Dit zorgt ervoor dat je er all elektronica achter kan zetten zonder that het te zien is. (редактировать: helaas kan dit niet aangezien ik heb besloten een servo te gebruiken, deze is te groot dus kun je de lijst plakken zoals je zelf wilt, zorg er wel voor dat je afbeelding er in kan / zit.) leg je je je afbeelding erop en kijk je waar je gaatjes moet boren voor de lapjes и т. д. bij mij zijn de gaatjes geboord op de plek waar de ogen zitten en waar het strikje komt, maar boor gerust op andere plekken als je dat liever hebt.

Nu je klaar bent met de lijst kun je verder met de mechanica.

Шаг 2: Шаг 2: Веркен встретил де Ардуино

Шаг 2: Веркен встретил де Ардуино
Шаг 2: Веркен встретил де Ардуино

Бенодигдхеден:

матричный:

  • ардуино
  • Ардуино Леджес
  • сервопривод arduino
  • een heleboel arduino draden
  • een arduino knop.
  • зуммер adruino (опция)

Машины:

soldeerbout

программное обеспечение:

программное обеспечение arduino

Ну, куннен, мы начали встречаться с ним в elkaar zetten van de arduino. hieronder kun je de code vinden die ik ga gebruiken voor mijn project. Ook heb ik de lossen onderdelen zoals de code for een servo en een eventuele buzzer neergezet (в общем коде zit ook een functie voor een beeper), voor het geval je die los wilt gebruiken. Denk er hierbij Wel aan dat bij een Arduino uno een servo en een beeper niet samen kunnen, aangezien het teveel stroom verbruikt en je hierdoor de buzzer niet hoort. Кроме того, вы можете легко открыть код в программном обеспечении Arduino, подключить его к компьютеру, выбрать его и использовать для управления платой инструментов Arduino и загрузить код, нажав на дверь ардуино, загрузить ключ. Зорг и добро, чтобы этот порт был установлен на COM4, программное обеспечение известно, что Arduino является доступным (порт для дополнительных инструментов).

Voordat we verder kunnen naar het opzetten van het layout moet je (als je precies hetzelfde doet als ik) twee lapjes solderen aan twee lange draden. Dit doe je om zo je lampjes niet direct op het layout te hoeven plaatsen en hierdoor kun je zo dus vrij te bewegen en makkelijker in de geboorde gaten zetten. In de code heb ik eventueel een functie voor een extra lampje, als je dit wilt toepassen moet je nog een ledje op de zelfde manier solderen.

Nu je dit gedaan heb kun je beginnen встретил установку на макетной плате. Hierboven - это een plaatje te vinden met daarop de exacte wijze hoe ik het gedaan heb. Ик бен ниет пошел в хет-нетджес, макен ван зон, маар хет-веркт в иедер-гевале. Als je en extra lampje wilt toevoegen moet je een draad led in het layout prikken met een draad van de - pool naar het schakelpunt van de knop (kijk bij verwarring hoe de andere lampjes lopen,) en moet je de + pool in de door jou aangegeven poort stoppen. Je ziet op mijn макетная плата и зуммер zitten. Deze doet het wel maar hoor je bijna niet omdat er teveel stroom naar de servo gaat, maar ik heb hem er toch op gelaten voor het geval je een arduino mega gebruikt en wel allebei kan doen of als je het niet erg vind dat die zo zacht пипт.

Как и все, что было сделано, это было сделано, подключи все, что было на Arduino, и подключи его к компьютеру, и все, что было сделано, - это серво-автомат, гаан драайен. Wanneer je op de knop klikt moeten de lampjes aan gaan, de buzzer (zachtjes) gaan piepen en de servo oneven gaan bewegen. Is dit niet zo moet je nog - это даже просто макетная плата kijken.

Шаг 3: Stap 3d: печать

Stap 3d: Printen
Stap 3d: Printen

материальный:

пластик для 3d принтера

машины:

3д принтер

программное обеспечение:

Программное обеспечение для 3D-печати

Een hele kleine maar belangrijke stap. Wat is een clown zonder zijn strike, helemaal niks toch. Dus daarom kun je hieronder een stl file vinden van het hierboven staande strikje die ik met behulp van tinkercad heb gemaakt. Файл stl загружен в программное обеспечение для 3D-принтера, zet de instellingen goed (is for elke printer anders) en print hem uit. Een heel simpele stap maar duurt vrij lang. Дааром раад ик аном terwijl hij deze stap doet alvast stap 4 te doen.

Шаг 4: Шаг 4: Зет Аллес в Элькааре

Шаг 4: Зет Аллес в Элькааре
Шаг 4: Зет Аллес в Элькааре
Шаг 4: Зет Аллес в Элькааре
Шаг 4: Зет Аллес в Элькааре
Шаг 4: Зет Аллес в Элькааре
Шаг 4: Зет Аллес в Элькааре

Бенодигдхеден:

матричный:

  • Lijm
  • Лента
  • dubbelzijdig лента

Nu all onderdelen klaar zijn является het tijd om alles в elkaar te zetten. Als eerste moet je de servo broadzetten aan het alleenstaande gaatje zoals hierboven ook is gedaan. Dit kan je op verschillende manieren doen, je kan lijm gebruiken zoals ik heb gedaan maar pas hierbij wel op dat je niet te sterken / zwakken lijm gebruikt. Wat je ook kan doen - это подол из тесьмы, maar zorg er dan wel voor dat je огромная чистая лента hebt.

Nu plak je de strik die je geprint hebt обширный ан де bovenkant van de servo, dit kan met lijm of dubbelzijdig tape.

Doe nu de lampjes door de twee overige gaten en tape ze обширная. Zorg er voor dat je bedrading niet beschadigd tijdens het tapen.

En als laatste tape je je arduino en макет обширной ан-де-ахтеркант встречает dubbelzijdig tape. Zo zit je arduino niet постоянный обширный ан-je schilderij. Kijk voor de zekerheid er geen draadjes los zijn gegaan tijdens het plakken.

Gefeliciteerd je hebt alle stappen afgerond. Hopelijk vind je het een leuk project en kun je mensen hier mee aan het lachen maken. Ik wens je nog heel veel plezier встретил je nieuwe schilderij.

Рекомендуемые: