Оглавление:

Клок сигнала восхода солнца: 5 шагов
Клок сигнала восхода солнца: 5 шагов

Видео: Клок сигнала восхода солнца: 5 шагов

Видео: Клок сигнала восхода солнца: 5 шагов
Видео: ЭРНЕСТ ХЕМИНГУЭЙ «ФИЕСТА. И восходит солнце». Аудиокнига. Читает Александр Бордуков 2024, Июль
Anonim
Восход Будильника Клок
Восход Будильника Клок

Бенодигдхеден:

-arduino (ik gebruik de uno)

-кабели

-10 км в стойке

-foton weerstand

-led lichtje

-кликкер

Шаг 1: Шаг 1: программа кодера

ом его Arduino te kunnen coderen moet je het programma downloaden van de site. Здесь находится ссылка на страницу загрузки:

www.arduino.cc/en/Main/Software

Шаг 2: Шаг 2: Код

Шаг 2: Код
Шаг 2: Код

Тип кода в het plaatje over, en zorg er voor dat je geen typ fouten maakt. een foutje kan er voor zorgen dat je code niet werkt.

de getallen in de zwarte vakjes kan je aanpassen aan de hand van persoonlijke smaak. де 500 - это надежный сигнал тревоги после скрытого выхода. де 0,01 это мотыга снел хет вел личный ангаат, мотыга Кляйнер Дат получить мотыгу trager hij op volle kracht komt.

Как и в случае с этим кодом, он содержит ссылки в этой программе и кнопке с ответом на нее. Даар Каар меня Кан Дже де код умирают Je net geschreven hebt загружен наар де ардуино. ik raad aan om hier mee te wachten tot de hardware ook helemaal klaar is.

Шаг 3: Шаг 3: Оборудование

Шаг 3: оборудование
Шаг 3: оборудование

ik heb voor deze stap een diagram toegevoegd.

de rode vlakken встретил 10000 er op zijn de weerstanden en de cirkel Links onder in is de foton weerstand.

de rest zijn allemaal draden, behavior de draden met pijltjes, maar daar staat onder wat het zijn.

Шаг 4: Шаг 4: Тест

Шаг 4: Тест
Шаг 4: Тест

Nu de code en hardware klaar zijn is het tijd om de code naar de arduino te uploaden. zoals ik eerder zij doe je, которые встретили все ссылки в программе het programmeer. также, что gedaan - это kan je gaan testen of de licht gevoeligheid goed is en of de led snel genoeg aan gaat en je waarden die je hebt ingevuld gaan tweeken to ze perfect voor jou zijn.

Шаг 5: Заключение

persoonlijk heb ik om de elektronica te beschermen een klein simpel doosje gemaakt van karton. В этом проекте все можно найти базовый стартовый комплект для arduino gewerkt heb.

zelfs voor de starter kit is dit nog een simpel design omdat ik in tijdsnood zat. daarom heb ik er dus voor gekozen om met het simpele thema door te gaan in het doosje.

Рекомендуемые: